ComfortClick–Apple HomeKit integráció

Akik eddig Apple HomeKit rendszert használtak, azoknak nem volt lehetőségük Z-Wave, illetve KNX eszközöket működtetni. Mostanáig… A ComfortClick bOS v4.9.23-as frissítésével elérhetővé vált a Apple HomeKit integráció lehetősége. 

A közel egy hónapja megjelent v4.9.23-as béta verzióban számos hibajavítást kaptunk, de az igazán izgalmas újdonság az Apple HomeKit integráció.

A HomeKitnél a rendszer szíve egy AppleTV (3. generációs) vagy egy HomePod lehet. Előbbiből elég sok megfordul a háztartásokban. A konfigurálást szinte bármilyen Apple eszközről el lehet végezni, legyen az iPhone, iPad vagy épp Mac számítógép, de a rendszernek egy Apple Watch is a része lehet, amikor már megtörtént a paraméterezés. 

Könnyedén hozzáadhatunk különböző érzékelőket, amelyeket a „Works with HomeKit” logóval vannak ellátva. Ezek többnyire egyszerű szenzorok, égők, esetleg konnektorok. Amiért sokan szeretik az Apple ökoszisztémát, az a maga egyszerű, letisztult, könnyedén kezelhető felülete. A ComfortlClick segítségével e mögé a felület mögé kapcsolhatunk egy komolyabb, Z-Wave vagy KNX alapokon működő okosotthon rendszert.

Aktuális ComfortClick-kínálatunk: link…
A ComfortClick bOS 1 hónapos próbaverziója: link…

.