ComfortClick megoldások szállodák számára

A ComfortClick bOS hotelmegoldása a legmagasabb vendégélményt, a szobák teljes körű menedzsmentjét az érkezéstől a távozásig, valamint energiamegtakarítást biztosít. Az intelligens hotelrendszer ígéretes megoldást kínál a vendégek kényelme és a hotel hatékonyságának növelése terén. A szálloda vendégei extra komfortot és élményt kapnak, miközben az üzemeltetők jelentős költséget takarítanak meg kevesebb erőforrás – belelértve az emberi munkaerőt is – felhasználásával.

A bOS lehetővé teszi a recepciós személyzetnek, hogy folyamatos áttekintést kapjon a szobák (foglalt/szabad), a világítás, hőmérséklet, elektromos készülékek és egyéb eszközök állapotáról. De ennél többről van szó: a hotel rendszereit és berendezéseit egy gombnyomással vezérelhetjük a recepcióról is.

Az bOS automatizálás ötcsillagos kényelmet biztosít

Az bOS gondoskodik róla, hogy a vendégek télen melegben, nyáron pedig hűvösben érezzék magukat. A szobahőmérséklet automatikusan az optimális szintre áll be a bejelentkezés pillanatában. Amint a vendég belép a szobába, az bOS bekapcsolja a világítást és behúzza a függönyöket. Az bOS gondoskodik arról is, hogy a világítás kikapcsolódjon és a hőmérséklet alacsonyabb szintre kerüljön, amikor a szoba üres. A vendégnek csak annyi dolga van, hogy élvezze a tartózkodást és remekül érezze magát. A fűtés/hűtés automatikusan gazdaságos szintre vált, ha a vendég kinyitja az ablakot. Riasztások – pl. SOS, vízszivárgás, stb. – növelik a biztonságot, megelőzik a károkat, és javítják a hotel szolgáltatásainak minőségét. A bOS értesítéseket is küld a karbantartási személyzetnek, ha bármelyik rendszer hibás működését észleli, ha túl magasra emelkedne az energiafogyasztás...

Az érkezéstől a távozásig történő menedzsment

A szoba teljesen irányítható a vendég saját mobil eszközén keresztül, az Android, iOS és Windows platformokon elérhető bOS alkalmazás letöltésével A falra szerelhető panel és/vagy fizikai kapcsolók további lehetőségek a szoba vezérléséhez. Szórakozás: TV- és zenevezérlés ugyanabból az alkalmazásból. Személyzet és szobaszolgálat kérése, hotel és kényelmi szolgáltatások, friss információi és különleges ajánlatok, „ne zavarj opció – mind elérhetőek a vendég saját mobiljáról.

„Meleg fogadtatás” jelenet: Ahogy a vendégek először lépnek be a szobába, a fények bekapcsolódnak, zenét játszanak a hangszórók, elhúzódnak a függönyök, és a TV személyre szabott üdvözlő üzenetet jelenít meg a vendég nyelvén, beleértve a nevét is. „Jó éjszakát” jelenet: az összes fény kikapcsolódik, háttérben relaxáló zene szól. „Ébresztő” jelenet: fokozatosan, lassan nyílnak a függönyök, bekapcsolódik a rádió hírekkel, vagy elindul a zene.

Ajánlott vezérlőközpont a projekt megvalósításhoz: ComfortClick Sledgehammer

Felújításokhoz vagy új építéskor KNX, Modbus, vezetékes riasztó, IP-kamera, meglévő hotelek felújítás nélküli automatizálásához pedig Z-Wave, vezeték nélküli riasztó, wifis IP-kamera rendszerek alkalmazását javasoljuk.

ITT kipróbálható egy hotel ComfortClick bOS rendszere
Aktuális ComfortClick-kínálatunk
A ComfortClick bOS 1 hónapos próbaverziója

.