ComfortClick esettanulmány: A „SHIP” iroda és lakóház

Az észtországi ComfortClick partner, az ACDC automatizált egy 5000 m²-es irodaként és lakóházként is működő épülettömböt. A cél egy megbízható automatizációs rendszer és egy könnyen kezelhető HMI (human-machine interface), vagyis kezelőfelület létrehozása volt. Ehhez a ComfortClick bOS bizonyult a megfelelő választásnak.

Projekt neve: The SHIP

Projekt helye: Észtország, Tallinn

Ingatlan mérete: 5000 m2

ComfortClick termék: bOS PRO Licence

Technológia

KNX:

  • Világításvezérléshez
  • Fűtés- és hűtésvezérléshez
  • Beléptetéshez
  • Lift vezérléséhez

Modbus:

  • Szellőzőrendszer vezérléséhez

A projekt

A projekt fő célja egy megbízható automatizációs rendszer létrehozása volt egyszerűen kezelhető felülettel, valamint a világítás, a fűtés, hűtés és a beléptetés egyetlen alkalmazáson keresztüli vezérlése.

Az ACDC Észtország egyik legismertebb KNX-szakértője. A „SHIP” projektben minden lakáshoz külön KNX rendszert használtak, de az egyszerűség kedvéért mindez egyetlen vizualizációs szerveren (kezelőfelületen) érhető el és kezelhető. Minden lakástulajdonos tudja vezérelni a világítást, hűtést, fűtést, ajtózárakat, lifteket és értesítést kap, ha bárhol vízszivárgás veszélyét észleli egy érzékelő. A ComofortClick bOS felületen a központi kapuk és az autóbeállók is szabályozhatók.

Aktuális ComfortClick-kínálatunk: link…
A ComfortClick bOS 1 hónapos próbaverziója: link…

.