Colibri akció

Azok számára, akik követik híreinket, nem lehet ismeretlen már a ComfortClick márka, és valószínűleg körvonalazódtak azon lehetőségek is, amiket magában hordoz egy ilyen vezérlőközpont, még akkor is, ha még nem vásárolták meg. Nos, van egy jó hírünk: ComfortClick Colibri akciót hirdetünk, hogy még kedvezőbb áron juthasson hozzá bárki egy ilyen okosotthonközponthoz!

November közepéig, illetve az akciós készlet erejéig rendkívüli lehetőséged van arra, hogy kedvezményes áron szerezd be a ComfortClick Colibri-t. Most mindössze 249 900 forintért juthatsz hozzá ehhez a kiváló vezérlőközponthoz, ami jelentős, 30 ezer forintos kedvezményt jelent a javasolt 279 900 forintos árhoz képest.

Ha felkeltettük érdeklődésedet és szeretnél többet megtudni a témáról, kérjük, kattints az alábbi linkre, hogy elérhesd a kapcsolódó cikkeket!

Ha vásárolni szeretnél, akkor partnereinken keresztül tudod ezt megtenni, akár webshopból rendelve, akár képzett telepítő által beüzemelve. Ne hagyd ki ezt az alkalmat a mai magyar infláció és forintgyengülés mellett, hiszen egy hosszú évekre megfelelő, még nagyobb épületek vezérlésére is alkalmas központtal most lerakhatod okosotthonod virtuális alapjait!

 

Aktuális ComfortClick-kínálatunk
A ComfortClick bOS 1 hónapos próbaverziója

.