A HELTUN termékeket már Homey alkalmazással is vezérelheted!

A HELTUN bejelentette, hogy a Z-Wave Plus V2 tanúsítvánnyal rendelkező Z-Wave 700-as fűtési és fan coil termosztátjai, érintő panelei és kapcsolói már a Homey alkalmazásban is vezérelhetők.

A Homey egy részben felhőalapú okosotthon rendszer, amely a többi okos rendszerhez hasonlóan lehetővé teszi, hogy egyetlen helyről, a világ bármely pontjáról hozzáférj okoseszközeidhez, vezéreld vagy automatizáld azokat és felügyeld teljes okosotthonodat.

Az HELTUN Touch Panel érintőkapcsolók akár 5 áramkör kapcsolását is lehetővé teszik, és már a Homey rendszerhez is illeszthetők, így akár egyetlen gombnyomással aktiválható az éjszakai üzemmód (leengedi a redőnyöket, lekapcsolja a világítást, bezárja a kapukat, elindítja az éjszakai fűtést és élesíti a riasztórendszert).

A HELTUN fűtési termosztát vezérli a fűtésrendszert és optimalizálja a levegő- és padlóhőmérsékletet, az életet sokkal kényelmesebbé téve.

A HELTUN Fan Coil termosztát jelen pillanatban az egyetlen fan coil termosztát, amely Z-Wave tanúsítvánnyal rendelkezik, vagyis együtt tud működni más Z-Wave eszközökkel.

A HELTUN High Load Switch egy 2 az 1-ben, akár 16 A terhelésig használható relé termosztát funkcióval. A kapcsoló segítségével távolról felügyelhetők és vezérelhetők a nagy terhelésű készülékek, megvédi otthonodat és eszközeidet a túlterhelés, a túlmelegedés, a túlfeszültség és a feszültségesés megakadályozásával.

Végül a HELTUN Relay Switch Quinto az egyetlen 5 relés intelligens kapcsoló a piacon, amellyel egyszerre 5 eszköz is okossá tehető, szintén vezérelhető a Homey alkalmazással.

Aktuális HELTUN-kínálatunk: link…

.