A HELTUN termékei megkapták a „ComfortClick-kel működő“ minősítést

A HELTUN termosztátok és kapcsolók a „working with ComfortClick bOS“ minősítésnek köszönhetően immár közvetlenül a ComfortClick applikációján is garantáltan, tökéletesen vezérelhetővé váltak.

A HELTUN kínálata okos kapcsolókból, termosztátokból és relékből áll, melyek a legújabb – Z-Wave 700 – technológiával rendelkeznek. A termosztátok és az érintésérzékeny kapcsolók „leheletvékonyak“, ennek ellenére „hihetetlenül intelligensek“. Ezt a piacon elérhető legteljesebb funkciókkal érték el. A HELTUN fejlesztette ki az első ötcsatornás Z-Wave relékapcsolót és a termosztát funkciókkal ellátott 16 A-es nagy terhelésű kapcsolót. Elsőként dobott piacra olyan Z-Wave 700-as termékeket, amelyek minden Z-Wave frekvencián elérhetőek világszerte. Ma már több, mint 20 országba szállítják termékeiket.

A ComfortClick olyan épületoperációs rendszert hozott létre, amely lehetővé teszi az okoseszközök összekapcsolását és vezérlését egyetlen applikáción, függetlenül a használt kommunikációs protokolltól. A vállalat a világ minden részén sikeresen telepített nem csupán lakossági, hanem nagyobb, kereskedelmi épületoperációs rendszereket, ez több, mint 50 000 épületet jelent.

„A HELTUN és a ComfortClick kollaborációját a két vállalat közös víziója vezérelte, vagyis újraértelmezni az otthonautomatizációt a tökéletesen elégedett felhasználói élményre fókuszálva. A ComfortClick-kel együttműködve folytatódhat növekedésünk a lakossági rendszereken túl, egészen a kereskedelmi épületek, szállodák és kórházak kiszolgálásáig“ - mondta Ashot Mashuryan, a HELTUN ügyvezetője.

„Nagy öröm számunkra a támogatott rendszerek és eszközök portfóliójában tudni a HELTUN-t. Igazán lenyűgözött minket a termékek formatervezése és fejlett funkcionalitása, meleg szívvel ajánljuk a rendszerintegrátorainknak projektjeikben való használatra“ - mondta Luka Persic, a ComfortClick ügyvezetője.

Ez az együttműködés ötvözi a HELTUN fejlett műszaki szakértelmét, amelyet a következő generációs hardvertermékeiben figyelhetünk meg, valamint a ComfortClick készülék, rendszer és automatizációs tudását és az épületautomatizációban elért kiemelkedő ismeretét.

A HELTUN-ról:

A HELTUN a jövő „hihetetlenül intelligens“ otthonát tervezi. A vállalatot 2016-ban alapították. Legelső fejlesztésük egy olyan felhasználóbarát és kezelését tekintve egyszerű termék volt, amely különféle fűtés- és légkondicionáló rendszerek vezérlését tette lehetővé. Nem sokkal később fejlesztettek ki egy új kezelőfelületet. A HELTUN tagja a Z-Wave Alliance szervezetnek, és jelenleg több, mint 20 országba szállítja termékeit. 2018-ban az Egyesült Államokban, a Szilícium-völgyben is megjelent az örmény hardver- és szoftverfejlesztés, valamint a gyártás. 

A ComfortClick-ről:

A 2008-ban alapított ComfortClick az első „épületoperációs rendszer” – a ComfortClick bOS – fejlesztője. A szoftverfejlesztés mellett rengeteg okosépülettel kapcsolatos szolgáltatást kínál – konzultációtól a tervezésen keresztül a megvalósításig. Az épületautomatizáció mély ismeretének köszönhetően sikerült világszerte elterjeszteni és implementálni a bOS platformot. A ComfortClick tagja a KNX Association és Z-Wave Alliance szervezeteknek is. 

 

Aktuális Comfortclick-kínálatunk: link...
Aktuális HELTUN-kínálatunk: link...

.