A ComfortClick mostantól támogatja a Shelly eszközöket

A ComfortClick vezérlőközpontok mostantól támogatják a Shelly Plus és Shelly Pro reléket, dugaljakat, szenzorokat. Így lehetővé vált, hogy a ComfortClick bOS rendszerébe egyszerűen, mégis teljes körűen integrálhassuk az említett eszközöket; egy igen hatékony és sokoldalú vezérlőközpontra bízhassuk azok kezelését egyéb, pl. Z-Wave, KNX, stb. berendezésekkel együttműködve.

A ComfortClick bOS rendszere számos illesztési, integrálási lehetőséget kínál a különböző szabványon kommunikáló eszközök vezérlésére. Az MQTT mára szinte egy újabb szabvánnyá nőtte ki magát, egyre több gyártó ezt a kommunikációs protokollt is támogatja az újabb hálózatos, internetre csatlakoztatott készülékeiben. Természetes tehát, hogy a ComfortClick központok sem maradhatnak le ezen a területen, és a Shelly is többféle környezetben használható – tehát értékesebb – eszközöket kínálhat az MQTT-kompatibilitáson keresztül.

A csatlakozáshoz mindössze néhány egyszerű lépést kell követni. Először is, a Shelly eszközt hozzá kell adni a helyi hálózathoz Wi-Fi vagy LAN kapcsolaton (mivel a Bluetooth mellett még ezeket támogathatják), majd a ComfortClick bOS-ben könnyedén konfigurálható az MQTT beállításoknál. A részletes instrukció a Shelly Plus és Pro termékek és az MQTT illesztőprogram konfigurálásához a ComfortClick weboldalán elérhető.

 

Aktuális ComfortClick-kínálatunk
A ComfortClick bOS 1 hónapos próbaverziója

.