Tudnivalók a Távvezérlés.hu oldal vásárlói kosaráról

A Távvezérlés.hu oldal egy tematikus portál, okosotthonnal, irodautomatizálással kapcsolatos termékeket, híreket és hasznos információkat mutat be a látogatóknak. A weboldalon található termékek bruttó kiskereskedelmi árakkal kerülnek feltüntetésre, és amennyiben Ön vásárolni szeretne ezen termékekből, a weboldal megkönnyíti a dolgot: a termékeket kosárba lehet helyezni, és ezzel előkészítheti a vásárlást.
A vásárlás további folyamatát a NEON Multimedia Kft. másik weboldalán, a 2007. óta működő Lejátszó.hu webshopban lehet elvégezni, tehát ott kell majd a kosár tartalmának ellenőrzése után megadni a megrendelő kapcsolati adatait (számlázási és szállítási adatok), az áruátvétel módját (személyes vagy házhoz szállításos), illetve a fizetési opciőkat (készpénz, átutalás vagy bankkártya).
A Távvezérlés.hu oldal kosarának áthelyezése a másik webshopba rendkívül egyszerű, 2 kattintással minden termék azonos módon, azonos vételárral kerül a Lejátszó.hu webshop kosarába, és ott értelemszerűen lezárható a megrendelés.

A legfontosabb információk a kosár áthelyezésével kapcsolatban:

  • A kosár tartalma nem változik meg, ugyanazok a termékek, ugyanolyan áron kerültek áthelyezésre, ahogyan itt a Távvezérlés.hu-n láthatóak.
  • A kosár tartalmát átmásolás után módosíthatja: a darabszámot módosíthatja, termékeket törölhet, vagy akár újabb termékeket is hozzátehet - és természetesen nem csak okosotthon terméket, hanem bármit mást is, ami a Lejátszó.hu webshopban elérhető éppen.
  • A megrendelés teljesítését, illetve a terméktámogatást, garanciális ügyintézést is a NEON Multimedia Kft. intézi, hiszen mind a Távvezérlés.hu, mind a Lejátszó.hu weboldalak ezen cég tulajdonai.
  • A megrendelés leadását elvégezheti regisztráció nélkül, vagy akár regisztrált felhasználóként is, ahogyan Önnek megfelelőbb.
  • A Távvezérlés.hu oldalon a kosár a tételek áthelyezésével üressé válik majd, de a későbbiekben természetesen ismét használhatja.

Köszönjük bizalmát, és reméljük, hogy hozzájárulhatunk az Ön okosotthon megoldásához is termékeinkkel és szakértelmünkkel!

Z-Wave Certifies InstallerKollégáink a Z-Wave Alliance által minősített telepítő szakemberek, így a Z-Wave rendszerek kiépítéséhez és üzemeltetéséhez szükséges ismeretekkel és műszerekkel garantáltan rendelkeznek. Hozzáférésünk van a Z-Wave Alliance által a telepítők számára biztosított szakirodalomhoz és oktatási segédletekhez is. A legtöbb esetben gyártói kapcsolatokkal is rendelkezünk, ha valamilyen probléma megoldásához egy adott eszköz gyártójára is szükség lenne.

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot okosotthon megvalósítása ügyében telefonon az (1) 2310-256 vagy (30) 376-3010 számon, vagy online itt, és kérje egyedi ajánlatunkat igényei szerint, vagy próbálja ki a kiépítéskalkulátorunkat!

 

.