iEAST AudioCast (M5)

Az AudioCast (M5) egy apró (5,5 cm átmérőjű) DLNA- és Airplay-lejátszó Wolfson DAC-kal, amely wifi-hálózatunkon érhető el, ennek hiányában a lejátszó saját wifi-hálójához is közvetlenül csatlakozhat a mobilunk vagy számítógépünk FIBARO rendszerbe integrálható.

 • Multiroom
 • Airplay, DLNA, Spotify
 • FIBARO-kompatibilitás
iEAST
Ár: 14 900 Ft

A termék megvásárolható itt a forgalmazóknál, keresd fel őket bizalommal, segítenek a tervezéstől a kivitelezésig mindenben!

Tipp: használd a kiépítéskalkulátort, hogy megtudd, mennyibe kerülne egy teljes rendszer kulcsrakész megvalósítása!


Az AudioCast (M5) egy apró (5,5 cm átmérőjű) DLNA- és Airplay-lejátszó Wolfson DAC-kal, amely wifi-hálózatunkon érhető el, ennek hiányában a lejátszó saját wifi-hálójához is közvetlenül csatlakozhat a mobilunk vagy számítógépünk. Teljesen kompatibilis a Synology NAS-ok Audio Station illetve DS audio alkalmazásaival. Összesen 8 darab AudioCast vagy más iEAST lejátszó kapcsolható össze multiroom rendszert kialakítva, ellátva a lakás helyiségeit zenével. A zene forrása lehet a számítógépünk, mobiltelefon, tablet, NAS (DLNA-szerver) vagy internetes zeneszolgáltatások (pl. Spotify). 24-bites DAC-jának köszönhetően kiváló hangminőséget kapun az akár fejhallgató meghajtására is képes 3,5 mm-es sztereó jack kimenetén.

 

Az iEAST hálózatizenelejátszó-család legkisebb tagja az AudioCast (M5). A készülék bármilyen USB-portról táplálható (onnan csak a működéshez szükséges 5 V/1A áramot igényli), és wifi-n (802.11b/g/n) keresztül érhető el mobilról vagy számítógépünkről. Mindössze egy 3,5 mm-es sztereó analóg hangkimenettel rendelkezik, ezen keresztül – nem különlegesen nagy ellenállású – fejhallgató csatlakoztatható, vagy erősítőre (jack-RCA kábel nem tartozék), aktív hangfalra köthető az M5.

Apró mérete alapján nem érdemes előre megítélni a hangminőségét, hiszen akár 24-bites, 192 kHz-es zenéket is képes fogadni, és Wolfson WM8918-as DAC-jának köszönhetően – bár a DAC-ra 16-bitre visszaszámolt adat érkezik a zökkenőmentes multiroom-lejátszás érdekében – kiválóan dekódolja azokat (natívan 24-bit/96 kHz feldolgozással, 96 dB-es dinamikatartománnyal). Vezérelni az ingyenes iOS-re és Androidra is elérhető iEAST Play alkalmazáson keresztül lehet (hamarosan magyarul is!). Akár 8 lejátszó is irányítható az alkalmazással, egyesével vagy csoportokba rendezve is, akár tökéletesen szinkronban is szólhatnak, így bármely szobánkba is megyünk, a zenéből egy ütemet sem kell, hogy kihagyjunk. Akár az is megoldható, hogy két monó módba állított AudioCast lejátszót kapcsolunk egy sztereó párba (egyik csak a bal, másik csak a jobb csatornát küldi tovább), így kábelezés nélkül használható két egymástól távol lévő hangszóró sztereó módban.

Az M5 egyéb fontos paraméterei:

 • 24-bit/192 kHz-es zenék lejátszása: igen
 • Fejhallgatók meghajtása a jack-kimeneten: igen
 • Wifi: 802.11b/g/n, WPA, WPA2, WPA2 mixed, WPS-támogatással
 • Fizikai méretek: 55×55×17 mm

Az AudioCast csomag tartalma:

 • AudioCast lejátszó
 • 3,5 mm-es jack-jack kábel
 • microUSB-USB tápkábel
 • gyors üzembe helyezési útmutató

 

Magyar weboldal: link...
Magyar nyelvű kézikönyv: link...
Gyártó angol nyelvű weboldala: link...
iEAST Play iOS-re: link...
iEAST Play Androidra: link...

 

A termékhez kapcsolódó cikkek:

Új zenelejátszó okosotthonodba: iEAST [2017-08-16 13:22:56]
iEAST zenelejátszók integrálása okosotthonba [2019-01-26 11:14:27]

A termékeket forgalmazó partnerek listáját itt találod: Távvezérlés.hu forgalmazók

A feltüntetett ár ajánlott bruttó kiskereskedelmi ár!
Vásárolni a forgalmazóknál tudsz, itt...

.