Heatit Z-Push Button 4 (fekete)

A Heatit Z-Push Button 4 egy 4-gombos, elemmel működő „távvezérlő” fali kapcsoló kialakítással. Kábelezést nem igényel, bár felszerelhető egy normál szerelvénydoboz fölé, mint bármely kapcsoló, konnektor, viszont akár ragasztással is rögzíthető sík felületen. Kompatibilis a System 55 szabvánnyal, így pl. Elko RS16, Schneider Exxact, Gira, Jung, stb. fali kapcsolókkal egy keretben is használható.


 • 4 gomb
 • 8 parancs
 • elemes működés
 • S2 titkosítás
 • System 55 méret
Ár: 26 125 Ft Elérhető: raktárról Garancia: 1+1 év

Tipp: használja a kiépítés kalkulátort, hogy megtudja, mennyibe kerülne Önnek egy teljes rendszer kulcsrakész megvalósítása!

A Heatit Z-Push Button kapcsolócsaládja elérhető 2, 4 és 8 gombbal, fekete és fehér színben is. Ez a 4-gombos változat is elemmel működik, kábelezést nem igényel, bár felszerelhető egy normál 65 mm-es szerelvénydoboz fölé, mint bármely kapcsoló, konnektor, viszont akár ragasztással is rögzíthető bármilyen sík felületen. Mint minden Heatit fali termosztát és kapcsoló, ez is kompatibilis a System 55 szabvánnyal, így pl. Elko RS16, Schneider Exxact, Gira, Jung, stb. fali kapcsolókkal egy keretben is használható, azokhoz harmonikusan illeszkedik megjelenésben. Van egy ilyen kapcsolód, konnektorod a falon? Vegyél hozzá egy 2-es, 3-as vagy akármilyen keretet, és fúrás faragás nélkül feltehetsz egy Z-Push Button-t is a meglévő kapcsolók mellé!

Z-Wave 500-as (Z-Wave Plus) chippel, S2-es titkosítással rendelkező 4-gombos távvezérlő LED visszajelzéssel, amely első pillantásra egy fali kapcsolónak tűnik. Viszont vezetéket nem csatlakoztathatunk hozzá, és elemmel működik. A gombnyomásokat a Z-Wave vezérlőközpontnak továbbítja, és/vagy közvetlenül a hozzá asszociált eszközökhöz. 2 csoport, max. 10 eszközzel kapcsolható a Z-Push Button 4-hez asszociácó útján, illetve 8 esemény indítható el a Z-Wave vezérlőközponton keresztül. Meg lehet különböztetni a négy gomb rövid lenyomását és nyomva tartását is. Így pl. lámpák be és kikapcsolhatóak az I és O gombokkal, de ezeket nyomva tartva a fényerők emelhetőek és csökkenthetőek. De akár pl. zsalúziákat, redőnyöket is mozgathatunk a gombok nyomva tartásával.

A Heatit Z-Push Button 4 főbb jellemzői:

 • Működési hőmérséklet: 0–40 ºC
 • Elem: 1×CR2450 gombelem
 • Fizikai méretek (kerettel): 71,2×71,2×13,6 mm
 • IP-védettség: IP 20
 • Online firmware-frissítés (vezérlőközponton keresztül): igen
 • Hatótávolság: akár 40 méter

 

Termék weboldala: link...
Termék angol nyelvű adatlapja: link...
Angol nyelvű telepítési segédlet: link...

A termékhez kapcsolódó cikkek:

A Távvezérlés.hu bemutatja: Heatit – fűtési megoldások Norvégiából [2020-03-18 21:14:55]

A feltüntetett ár bruttó (áfás) kiskereskedelmi ár.

.