Eutonomy euFIX S213 DIN adapter (with button)

A Fibaro FGS 213 relémodul kiegészítője, mely 230 V on/off kapcsolására képes. Az Eutonomy - euFIX termékcsalád tagjai, Fibaro modulokhoz gyártott kiegészítő eszközök. Segítségükkel DIN sínre (kalapsín) rögzíthetővé válnak az eredetileg szerelvénydobozba szánt Fibaro vezérlő modulok.

  • DIN-sínre szerelhető
  • kiegészítő Fibaro modulhoz
  • kivezetett kapcsolók
Ár: 9900 Ft

A termék megvásárolható itt a forgalmazóknál, keresd fel őket bizalommal, segítenek a tervezéstől a kivitelezésig mindenben!

Tipp: használd a kiépítéskalkulátort, hogy megtudd, mennyibe kerülne egy teljes rendszer kulcsrakész megvalósítása!


A Fibaro FGS 213 relémodul kiegészítője, mely 230 V on/off kapcsolására képes.

Az Eutonomy - euFIX termékcsalád tagjai, Fibaro modulokhoz gyártott kiegészítő eszközök. Segítségükkel DIN sínre (kalapsín) rögzíthetővé válnak az eredetileg szerelvénydobozba szánt Fibaro vezérlő modulok. Az elosztó szekrénybe történő DIN sínre szerelhetőségen felül az euFIX további előnye, hogy kapcsolókkal vannak ellátva. Így az elosztószekrényből is kapcsolhatóak a vezérelt áramkörök.

A Fibaro FGS 213 relémodul kiegészítője, mely 230 V on/off kapcsolására képes.

Az Eutonomy - euFIX termékcsalád tagjai, Fibaro modulokhoz gyártott kiegészítő eszközök. Segítségükkel DIN sínre (kalapsín) rögzíthetővé válnak az eredetileg szerelvénydobozba szánt Fibaro vezérlő modulok. Az elosztó szekrénybe történő DIN sínre szerelhetőségen felül az euFIX további előnye, hogy kapcsolókkal vannak ellátva. Így az elosztószekrényből is kapcsolhatóak a vezérelt áramkörök. Az euFIX termékek a Fibaro relé és dimmer modulok kényelmes, esztétikus és biztonságos elhelyezését teszik lehetővé. Gyorsan telepíthető, és kényelmes hozzáférhatőséget biztosít a modulokhoz mind a kiépítés, vagy a jövőbeli karbantartás, vagy eszközcsere során. 

Figyelem! Alkalmazása akkor javasollt, ha bizonyos vezérelt áramköröket az elosztószekrényből kell vezérelni. Az össze modult nem célszerű egyetlen centralizált pontban elhelyezni, mert akkor nem lesz megfelelő a Z-Wave hálózati lefedettség. 

Műszaki adatok:

  • Supply voltage: 230 V AC +/-10%, 50–60 Hz
  • Load current: no more than appropriate Fibaro module limits
  • Sorkapocshoz csatlakoztatható vezeték: max. 2.5 mm2
  • Működési hőmérséklet: 0°C to +50°C
  • Páratartalom: ≤90%, no condensation.
  • Méretek: 34.8 × 87.3 × 64.7 mm (2 modul széle)

A termék weboldala: link...

A termék leírása: link...

A termékhez kapcsolódó cikkek:

A termékeket forgalmazó partnerek listáját itt találod: Távvezérlés.hu forgalmazók

A feltüntetett ár ajánlott bruttó kiskereskedelmi ár!
Vásárolni a forgalmazóknál tudsz, itt...

.