Új relémodulok az MCO Home-tól

Az MCO Home márka az utóbbi hetekben jelentősen növelte termékkínálatát. Most két szerelvénydobozba szerelhető vezérlőmodul vált elérhetővé kínálatunkban. De hamarosan érkezik a gyártó többi új, Z-Wave-es eszköze is. Természetesen ezekről is hírt adunk majd, és nemsokára részletesen is bemutatjuk őket.

Az MCO Home MH-S222 Micro Combo Switch egy Z-Wave-es, fali kapcsoló mögé, szerelődobozba építhető kettős relékapcsoló modul. Meglévő villanykapcsoló mögé telepítve, távolról vezérelhetővé és automatizálhatóvá válik a világítás. Két áramkör kapcsolására alkalmas, így dupla (csillár) kapcsolókhoz is használható. A gyártói adatok alapján csatornánként maximálisan 5 A rezisztív terhelés (hagyományos- vagy halogén égők), vagy 1,5 A kapacitív, induktív terhelés (fénycső, LED, tápok) esetén használható. Z-Wave 700-as chip-et tartalmaz, ami nagyobb hatótávot, és az S2 titkosítás használatát biztosítja.

A másik modul, ami már elérhető kínálatunkban az MCO Home MH-DA221 nevű 0–10 V-os dimmer vezérlő modul. Ez a 0–10 V-os kimenettel rendelkező analóg szabályzó eszköz is Z-Wave 700-as sorozatú chip-et használ, ennek köszönhetően gyors és nagy hatótávolsággal rendelkezik. A modul rendelkezik egy kapcsoló bemenettel, melyre hagyományos kapcsolót, nyomógombot, potenciométert, vagy 0–10 V-os szabályzást is köthetünk, ezzel vezérelve a kimenetet. Alkalmas minden 0–10 V-al vezérelhető berendezés (pl. dimmerek, ventilátorok, LED tápok, stb.) vezérlésére. Kompakt kialakításának köszönhetően szerelvénydobozba is szerelhető. Az eszköz vezérlő kimenettel rendelkezik, így teljesítmény kimenetként nem használható. Maximális terhelhetősége 10 mA.

Aktuális MCO Home-kínálatunk: link…

.