Egy jó ötlet – Hogyan távolíthatjuk el a Sensative Strips érzékelőket?

A Sensative egy rövid videóval mutatja be, hogy a ragasztással rögzített Strips érzékelőit hogyan lehet egyszerűen eltávolítani.

A Sensative Strips érzékelők több módon is rögzíthetők a kívánt helyre. Ezt leginkább az határozza meg, hogy milyen felületre szeretnénk helyezni azokat: a legtöbb esetben ajtók, ablakok vagy keretek sima műanyag vagy festett felületeire. Itt természetesen a legegyszerűbb megoldás a ragasztás. A Strips-ek erős ragasztófelülettel vannak ellátva, amely lehetővé teszi, hogy a teljes működési időtartamuk alatt (10 év) a helyükön maradjanak. A ragasztófelület fokozatosan szilárdul, ezért a rögzítés utáni első 24 órában aránylag könnyen áthelyezhetők egy másik helyre.

A sérülésmentes eltávolításhoz viszont már nagyobb óvatosságra van szükség. A Sensative az alábbi rövid videóban mutatja meg, hogy ezt hogyan végezhetjük el legegyszerűbben, egy fogselyem segítségével. Ha ezután új helyre szeretnénk felragasztani az érzékelőket, akkor a felületük megtisztítása után, pl. kétoldalú ragasztót használva újra rögzíthetjük azokat.

 Aktuális Sensative-kínálatunk: link…

.