Kis leírás egy remek központi egységről, ami azért jó, mert kicsi, meg nem túl drága, és amúgy meg elég sokat tud mindezek ellenére. Kisebb lakásokba, hétvégi házakba, megfelelő lehet.
A Fibaro ebben a kis eszközben is olyan innovatív megoldásokat, fejlesztéseket sorakoztatott fel, amelyek számtalan alkalmazást tesznek lehetővé, alár mobil alkalmazással is kiegészítve az okosotthonos megoldásokat.
Mindent összevetve ez a Fibaro nagyon baró, amúgy meg éljen a Bulibáró!

  • kicsi
  • egyszerű a beállítása
  • kis áramfogyasztás
  • rugalmas alkalmazás
  • nagy kompatibilitás
Ár: 90 990 Ft

A Fibaro Home Center Lite egy új kompakt vezérlő egység, mely a Home Center 2-höz hasonló funkciókkal rendelkezik. A Home Center Lite olyan biztonsági rendszerrel rendelkezik, melynek segítségével biztonsági mentéseit felhő alapú rendszerben tárolhatja. A Home Center Lite kisebb, mint a Fibaro Home Center 2 méretei, azonban a jövőben újabb modulokkal (akkumulátor és GSM modul*) bővítheti a rendszerét, ezek a Fibaro rendszerét minden eddiginél jobban intergálhatja a már meglévő szórakoztató rendszereivel.

A Fibaro Home Center Lite egy kis méretű (90×90×33 mm) okosotthon vezérlőközpont/átjáró, ami akár 230 készülékkel képes kommunikálni és vezérelni azokat Z-Wave technológiát használva, vezeték nélkül.
Az új Home Center Lite vezérlő még nagyobb lehetőséget ad az otthoni multimédiás készülékek Fibaro-rendszerbe történő illesztésére (amennyiben ezek a késülékek kompatibilisek a rendszerrel). Kezeld TV-d, házimozid, Hi-Fi-d és más eszközeid a FIBARO-alkalmazással! Alakíts ki okosotthon programokat, válts csatornát, állíts a hangerőn vele! Ha Fibarót használsz, okostelefonodon, táblagépeden kívül nincs szükséged más távvezérlőre.
A beépített energiafogyasztás-mérővel ellenőrizheted, mennyi áramot fogyasztasz az adott pillanatban vagy éppen visszamenőleg, és melyek azok a készülékek, amik a legtöbbet fogyasztják. A részletes statisztikák átlátható diagramok formájában jelennek meg, hogy a számok könnyen összehasonlíthatóak, a jövőbeni kiadások pedig tervezhetők legyenek.
A Home Center Lite a kiemelkedően erős és hihetetlenül energiahatékony Cortex A8 processzort használja (720 MHz).
A Fibaro Home Center 2-höz képest a Home Center Lite-tal nem lehet internetes telefonálást végezni, nincs hanggal történő irányítás, illetve hiányzik a Lua programnyelv.

A feltüntetett ár ajánlott bruttó kiskereskedelmi ár!
Vásárolni a forgalmazóknál tudsz, itt...

.